Architectural review of Bass Library

Wood-varnished Bass improves on CCL … sort of Yonah Freemark Yale Daily News 11/30/07

“Seemingly unable to make up their minds about how the library should appear, the architects cherry-picked references to styles centuries apart in origin. But these references do not befit one another and prevent the library from assuming a necessary stylistic consistency. Likewise, the library, while providing a valuable sense of openness, is unable to resolve the conflict between public and private space, resulting in less-than-maximized utility.”

 Posted by: Tanya

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s